QISHLOQ XO’JALIGI TOVAR ISHLAB CHIQARUVCHILARI VA MODDIY-TEXNIK RESURSLARINI TA’MINLOVCHI KORXONALAR (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada qishloq xo‘jaligi, ishlab chiqaruvchilar, mashina-traktor parkidan foydalanish, intensiv yo’l, ekstensiv yo’l kabilar yoritilgan.