ФАОЛЛАШТИРИЛГАН ФОСФОРЛИ ЎҒИТЛАР ОЛИШДА ЭКСТРАКЦИОН ФОСФАТ КИСЛОТА МЕЪЁРЛАРИНИ ТАЪСИРИ (Conferencea, 2023)
Тезисда Марказий Қизилқум (МҚ) фосфоритларини юқори ҳароратда бойитиш жараёнида ҳосил бўлган фосфорит кукунини экстракцион фосфат кислотаси ёрдамида фаоллаштирилган фосфорли ўғит (ФФЎ) олиш натижалари келтирилган.