ТАЪЛИМ ТИЗИМИГА ИННОВАЦИЯЛАРНИ ЖОРИЙ ЭТИШНИНГ ИЖТИМОИЙ-ФАЛСАФИЙ ТАҲЛИЛИ (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада таълим тизимига инновацияларни жорий қилишнинг ижтимоий аҳамияти фалсафий таҳлил қилинган. Шунингдек, инновацион таълимни рационал асосида ташкил этиш, ўзгартиришнинг самарали усулларини ишлаб чиқиш, инсон онги ақлу идрокидаги янгиликка ўчлик, эҳтиёж, инновацион тафаккур ён-атрофини ўзгартиришга янгилашга қаратилган субъектив фаолияти, инновацион тафаккурга оид илмий ёндашувлар таҳлил қилинган.