ИҚЛИМ ЎЗГАРИШИ ШАРОИТИДА АСАЛАРИЧИЛИК ТАРМОҒИНИ РИВОЖЛАНТИРИШДАГИ ТИЗИМЛИ МУАММОЛАР (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада бугунги глобал иқлим ўзгариши шароитида асаларичилик тармоғини самарали ташкил этишга таъсир кўрсатаётган тизимли муаммолар таснифланган ҳолда уларни ечимига қаратилган илмий таклиф ва амалий тавсиялар келтирилган.