ЭКСТРАКЦИОН ФОСФАТ КИСЛОТА ИШТИРОКИДА ФАОЛЛАШТИРИЛГАН ФОСФОРЛИ ЎҒИТЛАР ОЛИШ (Conferencea, 2023)
Тезисда шламли фосфорит асосида олинган фаоллаштирилган фосфорлиўғитларнинг асосий кимёвий таркибига экстракционфосфат кислота концентрацияларини таъсири келтирилган.