OLIY TA’LIM TALABALARIGA “TADBIRKORLIK KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH” FANINI O‘QITISHDA JORIY AKTIVLAR – TOVAR-MODDIY ZAXIRALARINING O‘RNI. (Conferencea, 2023)
Maqolada kishilarda tadbirkorlik ko‘nikmasini rivojlantirishda joriy aktivlar, xossatan tovar-moddiy zaxiralarining o‘rni, o‘quvchilarning iqtisodiy madaniyatini yuksaltirishning asosiy vazifalari yoritilib, o‘quvchilarning iqtisodiy bilimini yuksaltirish bo‘yicha amaliy taklif va tavsiyalar berilgan.