ЭРОЗИЯ ЖАРАЁНЛАРИНИ РИВОЖЛАНИШИГА ТАБИИЙ ОМИЛЛАРНИНГ ТАЪСИРИ (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада бугунги кунда дунё миқёсида долзарб ҳисобланган тупроқ эрозиясини ривожланишига таьсир этувчи табиий омиллар, уларни келтириб чиқарувчи сабаблари, қишлоқ хўжалига ва уммумбашарий талофатларини тавсилотлари ва бу йўналишда дунё миқёсида иш олиб борган олимларнинг тажрибалари хақида баён этилган.