AVTOMOBILLARNING YEYILGAN DETALLARINI GAZOTERMIK CHANGLATISH USULIDA TIKLASH TEXNOLOGIYASI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada yeyilgan detallarni qayta tiklash va mustahkamlash texnologiyalarining samaradorligini taqqoslash to’g’risidabatafsil ma’lumot keltirilgan.