BYUDJET VA KORPORATIV BYURTMACHILAR TOMONIDAN ELEKTRON DO'KON ORQALI XARIDLARNI AMALGA OSHIRISH MEXANIZMI (Conferencea, 2023)
"Davlat xaridlari to'g'risida" gi qonun yangi tahrirda qabul qilindi (2021-yil 22-apreldagi ZRU-684-son). Maqoladan siz elektron do'konda davlat xaridini yangi tartibda qanday amalga oshirishni bilib olasiz.Shuningdek, sizga elektron do'konda amalga oshiriladigan xaridlar qanday narx mezonlariga javob berishi kerakligini aytib beramiz.