ABDULLA QAHHORNING “O’G’RI’’ VA “BEMOR’’ HIKOYALARI TAHLILI (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada Abdulla Qahhorning ‘’O’g’ri’’ va ‘’Bemor’’ hikoyalarida keltirilgan Ikkinchi Jahon urushidan so’nggi xalq hayoti, uning turmush tarzi haqida mulohaza qilinadi.