GRAFIK DASTURLAR ASOSIDA TALABALARNING KREATIV FIKRLASH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalardan foydalangan holda chizmalar yaratish va ularni o‘qish bo'yicha tavsiyalar mavjud bo'lib, kompyuter grafikasi darslarida talabalarning fazoviy tasavvurlarini rivojlantirish amalga oshiriladi.